Videoene, som ble tatt opp med kroppskameraer båret av Hamas-terrorister 7. oktober, er et rystende vidnesbyrd om forholdene for gislene som har vært holdt fanget i 229 dager.

Hamas’ grenseløse brutalitet

Hostages Families Forum offentliggjorde onsdag en video som kan virke forstyrrende på et empatisk sinn. Den viser bortføringen av fem unge kvinner – alle 19 år gamle – fra Nahal Oz-basen og gir oss et glimt av hvilken brutalitet de ble utsatt for – og enda verre, sto overfor.

Fem kvinner – Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniela Gilboa og Naama Levy – skal fortsatt være holdt i fangenskap. Ikke usannsynlig er de, såfremt de fremdeles er i live, benyttet som sexslaver – hvilket terroristene under gisseltagningen mer enn hentyder.

Det mest rystende redigert bort

– Den urovekkende videoen har vært virkeligheten for Agam, Daniela, Liri, Naama, Karina og 123 andre gisler i 229 dager, sier en talsmann for Hostages Families Forum.

Videoen, som varer i tre minutter, er redigert og sensurert for å utelukke de mest rystende scenene, inkludert drapene som fant sted på Nahal Oz-basen og inne i bomberommet som disse kvinnene ble bortført fra.

Vi ser også terroristene ta seg tid til å tilbe sin gud Allah, under aksjonen.

Oppdatert: Vi beklager, videoen forsvant fra Twitter, men vi hadde sikret oss vår egen kopi. Den er som du ser, på plass.

– Fuck Ireland, Spain and Norway, kommenterer Vivid.

– Hamas roser Irland, Spania og Norge for å anerkjenne Palestina som stat – og oppfordrer andre land til å følge efter:

Netanyahu: Norge belønner terrorisme gjennom anerkjennelse av palestinsk stat

 

 

Kjøp Jean Amérys bok!

 

Kjøp Oriana Fallacis bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.