NTB

Mannen politiet søkte etter i forbindelse med knivstikkingen på Vår Frelsers Gravlund i Oslo onsdag kveld, meldte seg selv for politiet torsdag.

– En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Han møtte selv opp hos politiet, sier krimleder Morten Kalhagen i ved krimvakten Oslo politidistrikt.

Mannen møtte opp i resepsjonen på politihuset i Oslo like før klokken 12 torsdag formiddag. Politiet skal forsøke å avhøre den siktede i kveld eller fredag.

Mannen i 50-årene, som ble knivstukket ved Vår frelsers gravlund i Oslo onsdag kveld, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, ifølge politiet.

Mannen ble innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket inne på gravlunden i 21-tiden onsdag kveld. Han var bevisst da han ble hentet av ambulansen.

Politiet ble varslet om hendelsen via AMK klokken 21. Det var et vitne som varslet helsevesenet om knivstikkingen.

– Vi har inntrykk av at det ikke er et rent tilfeldig angrep, og at de to har møttes i forkant. Men hva som utløste voldshendelsen, har vi ikke sikre svar på ennå, sa Karlhagen til NTB torsdag morgen.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.