NTB

En mann i 40-årene er fløyet med luftambulanse til Haukeland sykehus etter å ha blitt knivstukket i Bjørnafjorden onsdag kveld. Han er ikke livstruende skadd.

– Vi har fått opplysninger om at den siktede ikke er livstruende skadd. Den siktede, en mann i begynnelsen av 30-årene, er siktet for grov kroppsskade og er på vei til arresten i Bergen, sier operasjonsleder Dan Erik Johannessen i en felles pressebrifing.

Det var rundt klokken 22 onsdag kveld at politiet fikk melding om hendelsen. Flere personer hadde vært vitne til en knivstikking, der en mann i 40-årene hadde blitt knivstukket.

Både siktede og fornærmede er kjent for politiet fra tidligere.

– Ambulanse var på stedet 22.10 og fikk startet behandling på fornærmede, mens politiet klokken 22.30 fikk kontroll på den siktede mannen, opplyser Johannessen.

Politiet har ennå ingen detaljer om hva som hva bakgrunnen for hendelsen.

– Det vi vet, er at det var flere vitner på stedet da hendelsen fant sted, men vi ser på dette som en isolert hendelse mellom de to mennene, sier operasjonslederen.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.