President Joe Bidens kampanje erklærte at ingen er over loven bare minutter etter at tidligere president Donald Trump ble dømt torsdag i en rettssal i New York. Biden-kampanjens talsmann Michael Tyler sa i en uttalelse:

Donald Trump har alltid feilaktig trodd at han aldri ville møte konsekvenser for å bryte loven for sin egen personlige vinning. Men dagens dom endrer ikke det faktum at det amerikanske folk står overfor en enkel virkelighet.

Det er fortsatt bare én måte å holde Donald Trump ute av det ovale kontor: ved valgurnen. Dømt forbryter eller ikke, Trump vil være den republikanske presidentkandidaten.

Trusselen Trump utgjør for vårt demokrati har aldri vært større. Han kjører en stadig mer unhinged kampanje for hevn og gjengjeldelse, og lover å være en diktator «på dag én» og ber om at grunnloven vår skal kanselleres slik at han kan gjenvinne og beholde makten.

En annen Trump-periode betyr kaos, ødeleggelse av amerikanernes friheter og oppildning til politisk vold – og det amerikanske folket vil avvise det i november.

Trump funnet skyldig på samtlige punkter

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.