Donald Trump har sluttet seg til TikTok – og han har allerede blitt HUUUGE, skriver Ryan King i New York Post.

I løpet av noen timer har Trump fått mer enn 22 millioner visninger på sin første video, som han la ut fra Ultimate Fighting Championship 302 i New Jersey.

Han har også mer enn 1,1 millioner følgere per søndag morgen.

– Presidenten er nå på Tik Tok, roper UFC-president Dana White i et 13 sekunder langt klipp.

– Det er en ære, svarte Trump.

@realdonaldtrump Launching my TikTok at @UFC ♬ original sound – President Donald J Trump

Som president undertegnet Trump en ordre om å blokkere TikTok i 2020, men domstolene opphevet denne handlingen.

I mars i år hadde Trump skiftet mening, skriver King. Trump hevdet at det kunne utgjøre et nasjonalt sikkerhetsproblem, men argumenterer samtidig for at et forbud mot TikTok ville styrke Meta, morselskapet til Facebook og Instagram.

– Bare så alle vet det, spesielt de unge, så er Crooked Joe Biden ansvarlig for å forby TikTok, skrev Trump i et innlegg på Truth Social i april:

Det er han som presser på for å få det stengt, og han gjør det for å hjelpe vennene sine på Facebook med å bli rikere og mer dominerende, og i stand til å fortsette å kjempe, kanskje ulovlig, mot det republikanske partiet.

I kjølvannet av 6. januar 2021 ble Trump bannlyst fra Facebook, Instagram og Twitter, nå kjent som X. Han har siden fått lov til å være på plattformene.

Mens han var i eksil, flyttet Trump over til en egen plattform – Truth Social, der han har beholdt det meste av sin aktivitet på sosiale medier.

President Biden, som signerte et tverrpolitisk lovforslag om forbud mot TikTok, har tidligere lansert en konto og holder sin kampanje på plattformen i et forsøk på å mobilisere unge velgere. Biden har rundt 335 000 følgere.

I april vedtok begge kamrene i Kongressen et lovforslag som i praksis skulle tvinge TikToks morselskap ByteDance til å selge programmet innen ni måneder, ellers ville det bli forbudt i USA.

TikTok, som anslår at 170 millioner amerikanere bruker appen, har lovet å bekjempe denne loven med nebb og klør.

Ryan King deler til slutt forsiden av New York Post dagen etter Trump ble dømt.

I motsetning til order «guilty» som var fremtredende i overskriftene på forsidene til aviser over hele verden fredag morgen, valgte New York Post å gå i en annen retning, og oppsummerte dommen ganske enkelt som: «INJUSTICE» – urett eller urettferdighet.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.