Politi og ambulanse på stedet etter hendelsen i i Arendal sentrum. Foto: Elisabeth Grosvold / NTB

Hvem som drepte en kvinne i Arendal sentrum tirsdag morgen, er foreløpig en gåte for politiet. De har ikke kontroll på gjerningspersonen.

Tirsdag ble en kvinne drept i Arendal sentrum, kvinnen var på arbeid på et apotek i byen.

Det var ved 9.30-tiden tirsdag at politi og ambulanse rykket ut til Boots Apotek i Arendal sentrum etter melding om en skadd kvinne som kort tid senere døde, ifølge NTB.

Politiet sperret av et større område rundt apoteket på hjørnet av Friholmsgaten og Tollbodgaten. De var tydelige på at det var svært uklart hva som hadde skjedd.

– Politiets etterforskning og den foreløpige obduksjonsrapporten tyder på at kvinnen er drept, sier politiadvokat Vanja Bruvoll i Agder politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Nå forsøker politiet å finne en gjerningsperson, men så langt står man uten spor. Det famles foreløpig i blinde.

– Vi har svært lite grunnlag for å mene noe om gjerningspersonen, sier stabssjef Vidar Arnesen på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

NTB melder om saken.

Politiet har veldig lite informasjon om hvem drapspersonen er. De ber publikum være årvåkne og ha en lav terskel for å varsle politiet.

Saken er innhyllet i hemmelighold også fra politiets side, slik man etter hvert har blitt vant til fra etaten.

Politiet vil derfor ikke utdype hva slags skader den drepte kvinnen hadde. Hun er sendt til obduksjon i Oslo, hvor en foreløpig rapport vil gi politiet noen svar.

Politiet har sikret seg videomateriale fra åstedet, men sier materialet er krevende å gå gjennom. De vil heller ikke si noe om hvorvidt selve hendelsen er fanget på video.

 

Støtt Document:

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.