Fire personer er funnet døde i en bolig på Torpo i Ål kommune lørdag kveld. Det er ingen indikasjoner på at det er flere involvert, ifølge politiet.

Dette melder NTB.

– Patruljen rykket ut på bakgrunn av en bekymringsmelding som kom fra et familiemedlem, sier politistasjonssjef Brit Fyksen ved Midtre Hallingdal politistasjon.

– Da patruljen kom fram, fant de fire personer i boligen. Alle ble bekreftet omkomne, sier hun.

Ifølge politiet er det ingen indikasjoner på at det er flere personer involvert i hendelsen.

– Det er for tidlig å si noe om relasjonen mellom de omkomne, da disse ikke er formelt identifisert, sier Fyksen.

Det er fire personer som er bostedsregistrert på adressen, sier Fyksen. Pårørende er varslet. Politiet fortsetter med tekniske og taktiske undersøkelser på stedet, og vil holde en pressekonferanse om dødsfallene søndag formiddag.

– Politiet lokalt får forsterkninger fra andre deler av politidistriktet som deltar både i den tekniske og taktiske etterforskinga,  sier Fyksen til Hallingdølen.

Kriseteamet i Ål kommunes kriseteam er varslet, og har som hovedoppdrag å ta vare på de pårørende. Ordfører i Ål kommune, Solveig Vestenfor (Ap) sier til TV 2 at dette er «dypt tragisk».

– Når det er små lokalsamfunn blir det så nært. Det er slikt som preger hele lokalsamfunnet. Veldig, veldig trist og vondt, sier Vestenfor, som legger til at kommunen vil bidra med det de kan.

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.