Rapperen kjent som Money Man er nok en hip-hop-artist som offentlig støtter Donald Trumps i høstens valg. Han sier: – Jeg tror ikke Demokratene har gjort en dritt for oss.

Money Man kom med uttalelsene på podcasten HoodClips, med en velkjent språkbruk som er vanskelig å oversette.

– I would go Trump…. This my thing — I don’t think the Democrats done did shit for us, man. I don’t see n*ggas getting rich out this bitch, man.

Money Man er en av mange rappere som støtter Trump, skriver Breitbart News. Mange svarte amerikanere, særlig i fattige, urbane områder, lider på grunn av masseinvasjonen over grensen i sør, som Biden-regimet lar skje med viten og vilje.

Kanye West (som nå kaller seg Ye) var en av de første svarte superkjendisene innen hip hop som støttet Trump.

Illegale og kriminelle migranter mottar gratis bolig og mat finansiert av skattebetalerne – fordeler som nektes amerikanske borgere.

En fersk meningsmåling fant at Demokratenes forsprang over Republikanerne blant svarte velgere har sunket med nesten 20 prosentpoeng de siste tre årene. Ifølge Biden er altså en stor del av svarte amerikanere i ferd med å endre hudfarge.

Les også:

Biden tråkker i salaten: -Du er ikke svart hvis du er i tvil om hva du skal stemme

Document er blitt 20 år – kjøp vårt nye tidsskrift!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.