Video 1

Det ville gitt skyhøye odds om man bare for et par år siden veddet på at rap-kongen Kanye West en dag ville omfavne twitter-kongen Donald Trump i Det hvite hus.

Men slik gikk det altså da West tok på seg sine røde «Make America Great Again»-cap, og overrasket presidenten med en real klem i det ovale kontor.

Det er ikke noe nytt at statsledere ønsker litt glans fra ulike kjendisers nærvær, og et kjendisbesøk kan naturligvis ha både en positiv og negativ effekt – alt etter øynene som ser. I et temmelig splittet USA serverer Fox News’ Laura Ingram en liten kavalkade som tilsvar mot venstresidens kritikk av West og hans besøk hos Trump.

Interessant er det å bli minnet om Harry Belafontes merkelapp på Condoleeza Rice og Colin Powell som «failed house slaves». Man er altså en mislykket husneger om man går i republikanernes tjeneste. For ikke å glemme Obama som i januar 2016 tok i mot hip-hop artisten Kendrick Lamar i det ovale kontor.

Obama has said the rapper’s «How Much a Dollar Cost» was his favorite song of 2015.

That was off Lamar’s “To Pimp A Butterfly” album, which shows a group of African-American men in front of the White House holding champagne bottles and hundred-dollar bills on top of the dead body of a white judge.

Alt for litt kjendisglans, Barack.

Men en svart rapper som hyller en hvit president, får visst PK-elitene til å gå bananas.