En gruppe unge menn skal ha lokket to gutter ned i kjelleren av et bolighus i Duisburg og utsatt dem for grov tortur i flere timer. Ofrene var 14 og 15 år gamle.

Ifølge politiet ble de utsatt for «massiv fysisk vold og krenkende handlinger».

Dette skjedde mandag ettermiddag. Gjerningsmennene lokket ifølge politiet guttene på 14 og 15 år ned i kjelleren i et hus, hvor de ble grovt mishandlet i flere timer. Den brutale volden ble filmet. Deretter tok de guttene ut på gaten. Flere naboer rapporterte til BILD om en politiaksjon tidlig mandag kveld.

Ofrene søkte til slutt beskyttelse hos foreldrene sine, som varslet politiet. En ambulanse brakte begge til sykehuset.

De mistenkte gjerningsmennene trodde trolig at de hadde blitt bestjålet av de to guttene. Det skal ha handlet om narkotika og væsker for e-sigaretter, som mennene hadde lagret i et kjellerrom. Guttene ble plukket opp på gata, hvor gjerningsmennene dro sekker over hodene deres, og førte dem ned i kjelleren.

De to guttene skal ha blitt utsatt for massive spark og slag i over tre timer, og ofrene skal også ha blitt torturert med brennende sigaretter. Munnen deres ble teipet igjen for å kvele skrikene, og nesene deres ble brukket.

Politiet kjenner til den grusomme videoen, og antar nå at de to ofrene ikke sto bak tyveriet.

Tirsdag arresterte politiet en av de mistenkte, og på fredag ble ytterligere tre mistenkte pågrepet. De fire mennene er mellom 17 og 22 år gamle, og ble fengslet på grunn av mistanke om utpressing og frihetsberøvelse.

Hovedmistenkte har tyrkisk bakgrunn, og er kjent for narkotikarelaterte forhold og andre lovbrudd.

Saken er fortsatt under etterforskning.

Dette er ikke den eneste grove voldssaken i Duisburg denne uken.

Kjøp «Europas underlige død»!

.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.