Ronna McDaniel har vært en torn i øyet på Maga i flere år. Hun har vært leder for Republikanernes nasjonale komite, RNC, men ikke levert. Hun har ikke støttet Maga-kandidater, men favorisert RINOs, dvs Trumps motstandere. 8. mars går hun av og blir erstattet av Michael Whatley.

Whatley er leder av GOP i Nord-Carolina. Vel så viktig er at Lara Trump kommer inn som nestleder. Lara er gift med Eric Trump og står på egne ben. Hun er en dynamisk person og flyter ikke på sin posisjon som svigerdatter.

Trump gearer opp for valgkamp. Ronna har vært en propp i systemet. Som leder av RNC har hun disponert over store beløp som har gått til konsulenter, ikke kandidater. Hun har en vesentlig del av skylden for at gode kandidater ikke har vunnet frem.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.