Ifølge en ny meningsmåling fra Harris Poll leder Donald Trump med 9 prosentpoeng over Joe Biden. Det skyldes blant annet at 14 prosent av de Demokratiske velgerne har tenkt å stemme på Trump.

Det ser altså bra ut for den Republikanske kandidaten, men man skal huske at Republikanere skal ha et betydelig forsprang for å overvinne Demokratenes systematiske og velorganiserte valgfusk.

Ifølge Newt Gingrich, tidligere speaker i Representantenes hus, skal Republikanerne ha et overtak på 4 prosentpoeng for å ha en sjanse, men siden Demokratene er stadig mer desperate etter å beholde makten for enhver pris, skal det nok mer til.

Spørsmålet er om amerikanernes stemmegivning i det hele tatt betyr noe. Det avgjørende er ikke hvordan folk stemmer, men hvem som teller opp stemmene og hvem som er best til å manipulere stemmemaskinene.

Republikanerne er håpløse amatører når det gjelder å vinne valg. Velgerne deres tror at de gjør en forskjell ved å møte opp på valgdagen, mens utfallet for lengst er avgjort.

Man kan derfor rolig regne med at Biden – eller hvem som nå enn blir Demokratenes kandidat – er sikker vinner av presidentvalget.

Donald Trump sier på det ene massemøtet etter det andre at han ikke vil tillate at Demokratene vinner ved hjelp av valgfusk. Det lyder flott, men hvordan vil han sikre det i et USA hvor demokratiet for lengst er avskaffet?

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.