Det er nytt for publikum, men nesten umiddelbart etter masseskytingen på Union Station fastslo etterforskere at Dominic M. Miller og Lyndell Mays, begge voksne, var to av skytterne. De er fortsatt innlagt på sykehus. Kausjon for begge er satt til en million dollar.

To menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City, skriver NRK i en kort NTB-melding:

Påtalemyndigheten i USA melder at to menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City i Missouri forrige uke.

TV2 har litt mer informasjon og skriver at forrige uke ble tre personer pågrepet etter skytingen, to av dem var mindreårige, og politiet etterforsker om også flere andre var involvert:

– Det er usikkert om de to voksne som ble siktet tirsdag, var blant dem som var i politiets søkelys forrige uke.

Skal vi tro en pressemelding fra politisjefen i Kansas City i dag fastslo etterforskere nesten umiddelbart etter onsdagens skyting på Union Station at Dominic M. Miller, en voksen, og Lyndell Mays, en voksen, var to av skytterne. Dette har blitt holdt skjult for publikum i over en uke.

De tiltalte ble navngitt av påtalemyndigheten, skriver NBC News og var Dominic M. Miller fra Kansas City og Lyndell Mays fra Raytown. Hver av dem står tiltalt for mord, væpnet kriminell handling og ulovlig bruk av våpen.

Ifølge en uttalelse fra påtalemyndigheten i Jackson County oppsto det en verbal krangel som førte til skuddveksling med tusenvis av andre individer i området.

Foreløpige bevis tyder på at den dødelige skytingen startet etter at en av dem kom i en muntlig krangel med noen han ikke tidligere hadde tilknytning til. Krangelen skal ha begynt med en bemerkning om at en person så på en annen.

De avklarte ikke om de to mindreårige som allerede er siktet hadde noen tilknytning til Miller og Mays.

Begge ble skadet under masseskytingen og er fortsatt innlagt på sykehus. Kausjonen er satt til en million dollar.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.