Trump sier at Ron DeSantis, Tim Scott, Vivek Ramaswamy, Byron Donalds, Kristi Noem og Tulsi Gabbard alle er gode kandidater som visepresident. Mange spår at Trump vil velge Sør-Carolinas senator Tim Scott.

Under et valgmøte i Sør-Carolina arrangert av Fox News sa programleder Laura Ingraham til Trump at publikum hadde blitt spurt hvem han burde velge som kandidat til visepresident.

De foreslo flere navn: Ron DeSantis, Tim Scott, Vivek Ramaswamy, representant fra Florida, Byron Donalds, South Dakota-guvernør Kristi Noem og Tulsi Gabbard.

Trump sa at de var alle på listen hans og at de er solide kandidater.

Donald Trump er kjent for å ta ting på sparket, skriver Politico og det ville være overraskende om han skulle velge Ron DeSantis.

De var som kjent ikke akkurat bestevenner under valgkampen.

Men DeSantis har støttet Trump siden han trakk seg fra valgkampen. Trump har også sluttet å angripe guvernøren og har trukket tilbake kallenavnet «DeSanctimonious».

Senator Tim Scott fra Sør-Carolina var blant publikum på Trumps «Town Hall»-møte. Han droppet ut av det republikanske primærvalget i fjor og har drevet aggressiv kampanje for Trump i forkant av delstatens primærvalg 24. februar.

Trump gestikulerte mot Scott og sa at mange snakker om den herren der borte:

– Tim Scott har vært en god talsmann. Han har vært mye bedre for meg enn han var for seg selv. Jeg så kampanjen hans, og han liker ikke å snakke om seg selv. Men Trump snakker han om.

– Jeg ringte ham og sa: Tim, du er bedre for meg enn du var for deg selv.

Laura Ingraham spurte også Trump hvorfor han ikke trakk seg fra valgkampen. Etter alle rettssakene og søksmålene han står ovenfor, ville de fleste folk sagt: – Jeg er ferdig.

Trump svarte at det kunne han ikke fordi han må gjøre Amerika flott igjen.

På spørsmål om han ser seg selv som en politisk fange svarer Trump at USA har blitt et kommunistisk land.

Mange spår at Trump vil velge Tim Scott

Forretningsmannen og republikaneren Timothy Eugene Scott er 58 år gammel og har representert Sør-Carolina i Kongressen siden 2013. Nikki Haley, som da var guvernør i delstaten, utnevnte Scott til Senatet for å fylle en ledig stilling. Han ble gjenvalgt både i 2016 og i 2022.

Han har tidligere fungert som byrådsmedlem i Charleston fra 1995 til 2009 og representerte delstatens 1. kongressdistrikt i Representantenes hus fra 2011 til 2013.

 

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.