Politiet på stedet etter knivstikking i Storgata. Foto: Annika Byrde / NTB

En mann er alvorlig skadd etter en knivstikking i Oslo. Politiet har foreløpig ingen vitner til hendelsen.

Nok en gang er Storgata i Oslo sentrum åsted for grov vold, og igjen er det snakk om knivstikking.

Politiet melder om voldshendelsen mandag kveld, på X. De skriver videre at politi og helsevesen er på stedet.

Også NTB rapporterer om saken.

Det var en periode stans i kollektivtrafikken gjennom Storgata grunnet det store oppbudet av nødetater, men like etter klokken 21.00 er den i gang igjen.

Politiets innsatsleder på stedet opplyser at mannen som ble knivstukket, er fraktet til Ullevål sykehus og at vedkommende er bevisstløs.

– Vi er i en etterforskningsfase nå. Vi vet veldig lite om gjerningspersonen og har ingen vitner til hendelsen, sier innsatsleder Brian Skotnes.

Han ber eventuelle vitner til hendelsen ta kontakt med politiet.

Mannen ble funnet på en trikkeholdeplass i Storgata, men ettersom det ikke er noen vitner til hendelsen er politiet i tvil om det er her han har blitt knivstukket.

Storgata er normalt mye trafikkert av fotgjengere, også på kveldstid. Det er derfor uvanlig at ikke politiet har et eneste vitne så langt.

– Vi jobber nå med å sikre spor, blant annet gjennom video. Vi har veldig få ledetråder og går bredt ut med etterforskningen, sier Skotnes.

Han opplyser at Storgata er delvis sperret av mens politiet jobber på stedet.

Det er ikke gitt nærmere informasjon om den skadde, eller andre sammenhenger omkring saken.

Men dette er et strøk preget av en del vold, særlig på kveldstid (se også artikkel under). Området har i flere tilfeller vært arena for voldelige oppgjør mellom rivaliserende grupper av innvandrerungdom.

Les også:   

Knivstikking i Storgata i Oslo

Bestill fra Document i dag:

Kjøp Jean Amérys bok!

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.