Illustrasjonsfoto: Carina Johansen, NTB

En mann i 20-årene er pågrepet etter en voldshendelse i bydelen Melløs i Moss. Offeret er ikke alvorlig skadd, ifølge politiet.

Like før klokka 19 fikk politiet melding om en voldshendelse på en privatadresse i Moss, og det skal dreie seg om et tilfelle av knivstikking.

– En person er kjørt til Kalnes sykehus med stikkskader. Vedkommende fremstår ikke som kritisk skadd, opplyser politiet i en pressemelding.

NTB melder om saken fredag kveld.

Gjerningsmannen i 20-årene ble pågrepet på stedet. Ingen andre ser ut til å være skadd. Alle på stedet er kjent for politiet fra før.

– Da vi kom fram, kom vi kontakt med tre personer. Den skadde mannen er lokal og i 20-årene, sier operasjonsleder Lisbeth Mjøsund i Øst politidistrikt til Moss Avis.

Mannen var ikke alvorlig skadd, men hadde ifølge Mjøsund stikk- og kuttskader på bein og armer.

Heller ikke her gir politiet nærmere informasjon om de involverte.

Politiets tjenestepersoner følger nå temmelig konsekvent og lydig sine direktiver fra oven om å tåkelegge fakta, i stedet for å opplyse befolkningen om hva som foregår i samfunnet.

Det er bare et par timer siden Document omtalte en temmelig tilsvarende sak fra Tønsberg, så å si på andre siden av fjorden for Moss.  Også den saken er hyllet inn i hemmelighold og mangel på informasjon.

To saker med knivvold er uansett en dårlig og kanskje illevarslende start på helgen. Mye kan fortsatt skje før mandag morgen.

Les også:  

Knivstikking i Tønsberg: Mann i 20-årene skadd

Støtt Document:

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.