Argentinas president Javier Milei er som statsoverhode, en særling. Det siste er at han nekter å reise med privatfly – noe almindelige dødelige er blitt så vant til at vi anser det som «naturlig» for statsoverhoder – til og med for ministre. 

Begeistrede passasjerer

Dette passer ikke Milei, han mener det er sløsing med skattebetalernes penger. Dessuten ønsker han å bevare nærheten til vanlige folk – det elitepolitikere foraktelig kaller populisme – og det gjør han blant annet ombord i vanlige rutefly.

I nedenstående video viser passasjerene overraskelse og rørende stolthet da Argentinas president kommer ombord:

Slik var det ikke i Las Vegas efter årets avslutning av Super Bowl, den årlige tittelkampen i amerikanske National Football League som arrangeres i februar og markerer avslutningen av sesongens amerikanske fotball. 

882 syndere til Las Vegas

Super Bowl har utviklet seg til ikke bare en amerikansk begivenhet, den er også en internasjonal begivenhet og det mest sette program i amerikansk TV-historie. Alt som kan krype og gå av USAs A-, B-, C-, og D-kjendiser ønsker å ta selfies sammen med andre noksagter – denne gang fløy de til Sin City, Las Vegas.

Ifølge Netjets WingX fløy 882 privatfly inn og ut av Las Vegas i forbindelse med kampen – det er om vi skal tro Nick Sortor, de samme folkene som vil ta fra deg bensinbilen: 

 

 

Kjøp «Mesteren og Margarita»! Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.