En mann «i slutten av tenårene» raner en kvinne på åpen gate på Skullerud i Oslo onsdag kveld.

En utenforstående griper inn og tar hånd om kvinnen. Gjerningsmannen får tid til å stikke av, men pågripes senere. Han er en «kjenning» . Kvinnen er oppskaket av hendelsen.

Det er Oslo 2023. Ran med kniv på åpen gate, etter alt å dømme av en tilfeldig person.

En mann i slutten av tenårene er pågrepet for et knivran på Skullerud i Oslo. En annen mann tok seg av offeret og pekte politiet i retning av den mistenkte.

Ifølge politiet skjedde knivranet på åpen gate på Skullerud onsdag kveld.

– En mann så en kvinne bli knivranet. Han tok kontroll på kvinnen, mens han observerte at mistenkte løp fra stedet og inn i en blokk. Han kjørte så kvinnen hjem, hun var veldig oppskaket, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til NTB.

Mannen som ble pågrepet, er kjent fra politiet fra før. Han er i slutten av tenårene og hører til i området. Politiet har tatt beslag i en kniv. De kjenner foreløpig ikke identiteten til kvinnen, men jobber med å komme i kontakt med henne.

Det er ikke noe som tyder på at kvinnen ble fysisk skadd.

– Melderen har vært veldig observant og tatt ansvar. Han har gjort en god vurdering med å hjelpe kvinnen og gi oss informasjon som førte til en pågripelse, sier Hekkelstrand.

Mannen som er pågrepet, er ikke avhørt. (NTB)

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.