2023 har vært nok et år med stor fremgang for Document med innvilget pressestøtte for første gang og som gasellebedrift for femte år på rad. Vi jobber kontinuerlig med å bygge opp redaksjonen i vårt mediahus som omfatter nettavis, radio, TV, forlag, sosiale medier og lokallag.

Document har mange frilansjournalister som jobber fra utlandet og nå vil vi styrke bemanningen på vårt kontor i Oslo med en erfaren fulltidsjournalist.

Vi har en liten redaksjon og oppgavene blir derfor mange og varierte. Documents mål er å bli et etablert mediehus med en konservativ vinkling på nyhetene. Vi søker fakta og sannhet. Det kreves at vi har is i magen og gode nerver. Å være journalist i Document er ikke en jobb som passer for alle journalister – det er et kall – et ønske om å balansere de skjeve nyhetene som nordmenn får servert overalt ellers. Det er derfor en naturlig forutsetning at du har fulgt Document lenge og deler vårt verdigrunnlag.

Denne stillingen skal dekke nyhetsjournalistikk generelt og krimreportasjer spesielt (fysisk følge rettssaker), TV- og radio-deltakelse, redigering av innsendte artikler, publisering og alle andre små og store oppgaver som vil bidra til å øke Documents leserkrets.

Vi jobber tett sammen og det er derfor viktig at du er fleksibel og positiv. I vår redaksjon skjer endringer raskt og evne til omstilling og initiativ er høyt verdsatt.

Ta kontakt med Documents daglige leder Hanne Tolg (hanne@document.no) om du er interessert. Søknadsfrist er 5. januar.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.