USA er front i kulturkrigen. Her kan du identifisere hva de to sidene står for. For det blir stadig tydeligere at det er en konservativ side med kristendom i bunnen og en venstreorientert som er hedensk, anti-kristelig og det er da lettere å forstå: anti-jødisk.

Striden om de tre rektorene ved eliteuniversitetene Penn, Harvard og MIT har rast i snart to uker. De progressive avsløres som bigotte og hatefulle. Rektor for Harvard, Claudine Gay, sørget for å få sparket et geni av en svart professor i økonomi. Selv er hun plagiarist. Men hun har støtte fra ikke bare styret, men lærerkollegiet. De som løper i flokk.

Men som det er sagt: Jo mer de klamrer seg til makten, jo sterkere blir reaksjonen ute blant folk. De vil ikke leve i et land der studentene groomes til å bli antisemitter.

I Norge har ikke denne striden fått noen omtale. Det er selvfølgelig fordi våre medier og politikere ikke vil at folk skal få vite om at akademiske toppinsitusjoner tolerer åpen antisemittisme. Det bringer tankene hen på tredveårene.

Ved NTNU har rektor, Anne Borg, trukket seg i en sak som handlet om ytringsfrihet. Ville det ikke vært naturlig å dra en parallell til USA?

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.