En rektor i Oslo-skolen ble stående med hånden i luften fordi en muslimsk elev viste manglende folkeskikk. At rektor irettesettes for å reagere, har også med kronprins Haakon å gjøre. Han gjorde gode miner til slett spill da en muslimsk kvinne lot ham bli stående med hånden i luften idet han ville håndhilse under et moskébesøk for noen år siden.

Hvem skal forsvare majoritets­verdiene? Åpenbart ikke kongehuset. Det blir opp til oss andre.

Muslimske minoriteter får herje som de selv vil, og har flere ganger kommet unna med å beskylde majoritets­befolkningen for det de selv holder på med: diskriminering. Ingen som sitter i maktapparatet, tør å irettesette dem, og prisen betaler borgerne.

Når dette får pågå lenge nok, går det gæernt. I Sverige sendes barn ut i gaten for å drepe, og i Frankrike ser det ut som borgerkrig. I Norge pågår oppvarmingen ved at jenter ranes brutalt av guttegjenger.

Velkommen til Dagsorden.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.