Alex Jones ble kastet ut av Twitter til evig tid, men det var før Elon Musk overtok. Nå har brukerne fått si sin mening: Skal Jones få slippe til igjen? To millioner stemte og 70 prosent sa ja. -Folket har talt, sa Elon Musk.

Dette er nok et utfall det sensurindustrielle kompleks liker svært dårlig. Det demonstrer at de er i utakt med opinionen. Det avkler kreftene bak sensuren. De driver en illegitim maktutøvelse. Hvis folket blir spurt kan deres herredømme forvitre. Da vil det bli synlig at folket folk ønsker en ytringsfrihet som er videst mulig. Grensen går ved oppfordring til vold. Det er det faktisk Antifa som har stått for og de har hatt både Demokratene, liberale medier og politi og rettsvesen i ryggen.

Ytringsfrihet på X kan få betydning for valget. I 2020 lukket Twitter ned kontoene til New York Post etter at de hadde publisert storyen om Hunter Bidens laptop. Det var 14. oktober. FBI hadde folk på innsiden av Twitter som drev frem sensuren. Det var et ekteskap mellom politi/etterretning og techselskapene for å kneke Trump. Folk har ikke glemt, for det var de som til syvende og sist ble umyndiggjort.

Valget var rigget.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.