Myndighetene kan tas i regelrett løgn og likevel spinne narrativet motsatt vei på et globalt nivå, og nå ser vi hvordan: Samarbeidet mellom etterretning, forsvar og overnasjonale organisasjoner er langt mer sammenvevd enn tidligere avslørt.

Det er ikke konspirasjons­teorier, det er myndigheter og dypstaten som konspirerer mot oss borgere, og nå er vi i en pågående prosess hvor bildet blir klarere.

På Substack letter Michael Shellenberger, Alex Gutentag og Matt Taibbi en smule på sløret: Varslere på innsiden av systemet forteller om et sofistikert samarbeid mellom amerikanske og britiske militære med sikte på å overvåkning og sensur av nettet. Det kommer mer, men Shellenberger har allerede avslørt noe i vitnesbyrd for den amerikanske Kongressen.

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.