Mannen som drepte en tysk-filipinsk mann i Paris lørdag og såret to britiske turister er den 26 år gamle Armand Rajabpour-Miyandoab. Han er dømt for terrorisme og har psykiske problemer. Han er den klassiske typen på en labil person som er en fare for sine omgivelser. Lørdag brukte han kniv og hammer mot tre tilfeldige mennesker som befant seg nær Eiffeltårnet.

Politiet er på alerten pga terrorfare og var raskt på pletten. Arnaud ser skremmende ut med maske og solbriller.

Paris er blitt terrorhovedstaden i Europa.

Arnaud sa han ville hevne Gaza og Afghanistan.

Hans foreldre fra Iran var ikke muslimer da de kom til Frankrike. Men Arnaud konverterte og ble radikalisert i 2015 av IS. Han hadde forbindelse til noen av de verste IS-terroristene, som Larossi Aballa som drepte et politiektepar i parets hjem mens deres lille sønn så på i 2016. Han var også facebookvenn med tsjetsjeneren som drepte Samuel Paty. Han kjente også Adel Kermiche, som drepte en pater ved alteret i Saint-Étienne du Rouvray samme år.

Politikere som Macron og innenriksminister Darmanin kan kritisere Israel så mye de vil. I jihadistenes øyne er de vantro som fortjener å dø.

In a video that circulated online after the Paris attack, the alleged assailant claimed responsibility, saying: “We do not forget your crimes against Muslims, especially women and children (…) and we will fight you and kill you until the day of last judgement”, while wearing a hat, sunglasses and a medical mask.

Terrorangrep som dette går nå verden rundt på minutter og alle ser at det føyer seg inn i neste fase av Gaza-krigen: Jihad mot Vesten.

Frankrike er fortsatt preget av drapet på skolelæreren Dominique Gerard og skoleeleven Thomas Perrotto som ble bare 15 år.

Det er grenser for hvor lenge politikerne kan komme med de samme svarene ut i lufta.

Faktisk er grensen overskredet for lenge siden.

https://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/28/france-priest-killer-boasted-of-plans-to-cause-carnage-at-a-chur/

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.