En båt med illegale migranter gikk i land ved elitens lekeplass i Malibu, California, et luksuriøst område hvor gjennomsnittsprisen på boliger ligger på 3,4 millioner dollar.

Båten inneholdt 25 migranter, ifølge ABC7. Homeland Security and U.S. Customs aog Border Protection undersøker saken, men da de ankom åstedet fant de kun redningsvester og annet utstyr, alle migrantene var forsvunnet.

Landingen ble fanget opp av et overvåkningskamera:

Malibu befinner seg rundt 160 kilometer nord for grensen i sør. Siden den grensen i stor grad er åpen for de aller fleste, antas det at de migrantene som ankom Malibu besto av tidligere utviste migranter eller kjente kriminelle, skriver Breitbart.

Malibu er et kjært sted for styrtrike Hollywood-stjerner, musikere og andre som søker tilflukt i et privat og fredelig område. OEn av de mest kjente som oppholder seg i Malibu er presidentens beryktede sønn, Hunter Biden.

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.