Det nye Høyre-ledede byrådet slår på stortrommen for Gaza og palestinerne. Glemt synes å være at Gaza er et teokratisk diktatur i allianse med Iran som har som uttrykt mål å utslette staten Israel og drepe alle jøder, verden over. Disse motforestillingene burde avholdt Høyre fra å trippelseire Gaza og palestinerne: Først flagget, så minnemarkering og solidaritet med det palestinske folk.

Vi hører ikke Anne Lindboe og Lae Solberg snakke om solidaritet med Israel. Det skinner klart igjennom hvem Høyre-ledelsen mener er ofrene i krigen. De teller antall drepte. Men så enkelt er det ikke, like lite som telling av drepte for alliert bombing var noen målestokk på hvem som var the good guys og bad guys fra 1944 og utover.

Høyre har slukt venstresidens propaganda med hud og hår.

Onsdag ble det holdt minnemarkering i Oslo rådhus for å minnes ofrene på Gazastripen.

Oslo kommune la til rette for minnemarkering for å minnes ofrene på Gazastripen. Minnemarkeringen startet klokken 15, og varte til klokken 16.

– I anledning FNs internasjonale dag for solidaritet med det palestinske folk 29. november, skal det også flagges med et FN-flagg og et palestinsk flagg ved rådhuset, har Oslo kommune tidligere skrevet i en pressemelding.

Også Guardian bemerker at Oslo flagger for Palestina og bemerker at Oslos ordfører kjøper Hamas-myndighetenes tapstall uten en gang å oppgi at de kommer fra det islamistiske diktaturet.

“When we know that more than 5,000 children have lost their lives, equivalent to more than 275 school classes, it is only natural to remember them today,” Oslo’s mayor, Anne Lindboe, told AFP, quoting the casualty figures given by the Hamas-run health ministry in Gaza.

 

https://www.theguardian.com/world/live/2023/nov/29/israel-hamas-war-live-updates-news-ceasefire-extension-reports-israel-raid-gaza-west-bank-palestine-jenin?page=with:block-6567486c8f08d9542098264f

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.