Tysk politi har ransaket hjemmene til medlemmer av den forbudte terrororganisasjonen Hamas. Innenriksminister Nancy Faeser sier at hverken støtte til eller forsvar av Hamas vil bli tolerert:

– Vi gjennomfører aksjoner mot radikale islamister. Ved å forby Hamas og Samidoun sender vi et tydelig signal om at vi hverken tolererer forsvar eller støtte til Hamas’ barbariske terror mot Israel.

Taler terroristenes sak

Hamas og den mindre kjente Samidoun, et nettverk som arbeider for å få frigitt fengslede terrorister, ble forbudt i begynnelsen av denne måned. 

Innenriksdepartementet sier at selv om Hamas så langt ikke har begått vold i Tyskland, forsøker organisasjonen å samle inn penger til sine allierte utenfor Tyskalnd. Hamas har også forsøkt å påvirke den politiske og sosiale debatt i Tyskland. 

Også Samidoun skal være tilbøyelig til vold og fornekter Israels rett til å eksistere.

300 politifolk i aksjon

Mer enn 300 politifolk har gjennomført 15 ransakinger rettet mot tilhengere av de to organisasjonene efterat det ble beordret av retten, elleve av dem i Berlin. Syv søk gjaldt Hamas, fire Samidoun. 

Ifølge det tyske innenriksdepartement er det rundt 450 Hamas-medlemmer i landet.

– Vår aksjon mot radikale islamister er konsekvent. Vi har sendt et tydelig signal om at vi ikke tolererer noen forherligelse eller støtte til Hamas’ barbariske terror mot Israel. Islamister og antisemitter skal ikke føle seg trygg noe sted, ifølge innenriksminister Faeser.

– Terroriserer muslimske samfunn

Samidoun fordømmer razziaene og beskylder den tyske regjeringen for å terrorisere palestinske, arabiske og muslimske samfunn i Tyskland på en helt ny måte de siste to månedene: 

– Den tyske regjering burde isteden ha påberopt seg folkemordskonvensjonen for å beskytte palestinerne og sanksjonert Israel.

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Her kan du kjøpe billetter til lesermøtet!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.