To menn er blitt pågrepet i Rotterdam i Nederland, skriver nyhetssiden NL Times. De er mistenkt for å ha vært involvert i den dødelige mishandlingen av en 71 år gammel mann, melder politiet.

Overgrepet skjedde om kvelden 27. september på Molièreweg i Rotterdam. Politiet ble kalt til stedet rundt klokka 20.00 etter rapporter om en mann som ble angrepet, knivstukket og slått av ei gruppe med personer.

Ved ankomst fant politibetjentene den hardt skadde mannen på gata. Til tross for forsøk på gjenopplivning, døde han av skadene han var blitt påført.

En hund med stikkskader ble også oppdaget på stedet. En dyreambulanse tok hunden med til medisinsk behandling.

En talsperson for politiet opplyste at rundt ti personer skal ha vært involvert i det brutale angrepet. Alle flyktet fra åstedet etter hendelsen.

Som svar på det blodige angrepet startet politiet en storstilt etterforskning. De intervjuet flere vitner og gjennomgikk overvåkingsopptak. Dette førte til slutt til arrestasjonen av en 35 år gammel mann fra Haag og en 56 år gammel mann fra Rotterdam på mandag.

Begge mistenkte er for tida varetektsfengslet for sine påståtte roller i det dødelige overfallet på den 71 år gamle mannen.

I likhet med Sverige har flere nederlandske byer, deriblant multikulturelle Rotterdam, i år vært herjet av mye voldskriminalitet og bomber mellom rivaliserende gjenger.

137 eksplosjoner i Rotterdam i 2023

Geert Wilders takker av­troppende stats­minister Mark Rutte for det Neder­land han efterlater seg

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.