En jødisk mann er død etter å ha blitt slått av en pro-palestinsk demonstrant i Westlake Village utenfor Los Angeles. Politiet i Los Angeles bekrefter at offeret er den 65 år gamle Paul Kessler, skriver The Jerusalem Post.

Ifølge øyenvitner utviklet det seg en konfrontasjon mellom Kessler og den mistenkte som endte med at den eldre mannen ble sendt til sykehus, der han ble erklært død av en hjerneblødning.

Den jødiske føderasjonen i Los Angeles uttalte at de er sønderknust over å høre om det tragiske dødsfallet, og at den pro-palestinske demonstranten slo Kessler i hodet med en megafon. De avventer mer informasjon fra politiet, men minner om at dette er den fjerde alvorlige antisemittiske forbrytelsen som er begått i Los Angeles bare i år.

Hendelsen ble fanget på film av lokalbefolkningen og delt på X av gruppen StopAntisemitism. Det advares om grafisk innhold.

Politiet har ikke ønsket å gi flere detaljer, og det er ukjent om den mistenkte er pågrepet, skriver Jerusalem Post.

Anti-israelske demonstranter fortsatte å rope i megafoner på stedet der den 65 år gamle jødiske mannen Paul Kessler skal ha blitt slått, hvoretter han senere mistet livet, skriver Visegrád 24.

– Blodet hans var fortsatt på bakken …

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.