En pro-palestinsk aktivist utløste panikk inne på en McDonald’s-restaurant i Birmingham etter at han kastet en hel mengde mus bare noen meter fra kundene.

Det dreide seg om flere dusin mus som var iført fargene til det palestinske flagget. Mange fikk mus nesten kastet på seg, nos som man kan se på Tik Tok-videoen som er lagt ut av The Telegraph.

Gjerningspersonen forlot deretter lokalet mens han ropte slagord.

He then calmly leaves before shouts of “Free f—— Palestine” and “F— Israel” can be heard.

I videoen kan man et øyeblikk se et bilde som ber om boikott av McDonald’s, Disney og Starbucks fordi de angivelig skal ha vist støtte til Israel.

Så stakk han av i en bil med falske skilter med bilnummeret PAIISTN.

En talsperson for West Midlands Police sier de etterforsker saken.

– Vi forstår sjokket dette vil ha forårsaket, og dette er ikke akseptabelt under noen omstendigheter.

– Dette blir for tiden behandlet som en offentlig ordensforseelse, og vi har aktive undersøkelser for å identifisere, og deretter arrestere, hvem som var involvert.

Kommentarfeltet fylles opp av rasende kommentarer. En skriver at det er «utrolig at politiet er så ubrukelige. Inaktivitet gir bare disse hatefulle individene frie tøyler».

En annen skriver: Det muslimske samfunnet og de unge sinte ikke-hvite må være veldig forsiktige. Hvis du plager et føyelig dyr én gang for mye, vil det til slutt reagere og slå tilbake. Tolk kommentaren min som dere vil, men dere har nå blitt advart.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.