Hyllesten av Hamas og dyrkingen av palestinernes lidelser har skapt et raseri i den islamske verden som nå rammer jøder hvor som helst. Et fly kom fra Tel Aviv til Dagestan. Der ventet en mobb som gikk amok og gjøv løs på passasjerene.

Dette er et resultat av den retorikken politikere som Erdogan, Barth Eide og Gahr Støre presterer. I USA bruker man uttrykket «hundefløyte», og dét er vanligvis brukt om høyreorienterte som vil appellere til ressentimenter. Men det kan like gjerne brukes om politikere som appellerer til muslimers følelser.

Det var dét Barth Eide gjorde da Norge stemte med islamske land mot Israel og utenriksministeren sa at Israel har brukt opp sympatien ved hjelp av sin bombing.

Dette var hundefløyte-antisemittisme.

The airport in Makhachkala, the capital of the majority-Muslim southeastern region of Russia, is temporarily closed and riot police were deployed, according to state-run media reports.

Video posted online shows the demonstrators carrying Palestinian flags and clashing with police late Sunday evening.

Mobben ropte «Allahu akbar».

Denne reaksjonen var helt forutsigbar, og vi kan regne med å se mer av den.

En mann ble stanset av mobben, som forlangte å se hans pass og telefon. De stolte ikke på at han var den han utga seg for. Jakten på jøder er i gang.

Mobben besto av hundrevis av mennesker som stormet flyplassen, korridorene, flystripa. Ifølge noen meldinger skal pilotene ha advart passasjerene mot å forlate flyet. En lignende episode skal ha utspilt seg dagen i forveien, men den var ikke like alvorlig. Dette var lynsjestemning.

Mobben lukter blod og er full av ødeleggelseslyst. «Allahu akbar» gjaller.

Og de er alle unge, våpenføre menn ute for å rasere og på jakt etter ofre.

Her står passasjerer og crew på toppen av flytrappen, og de får panikk idet mobben stormer ut på stripa og mot flyet.

Mobben oppdager en buss med passasjerer.

En flytekniker blir forhørt av mobben: Hvor er jødene?

Etter hvert dukket sikkerhetspoliti opp, og situasjonen kom under kontroll.

 

 

 

TERRIFYING VIDEOS: Muslim Lynch Mob Searches for Jews at Russian Airport in Dagestan; Storms Concourse and Tarmac, Tries to Search Planes After Rumor of Flight From Israel

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.