Like før klokken 22 torsdag kveld fikk nødetatene flere telefoner om et høyt smell mot et rekkehusområde i Nacka rett utenfor Stockholm i Sverige.

Politiet opplyser om at det dreier seg om en slags enhet som har eksplodert utenfor en eiendom, skriver Expressen.

– Det er foreløpig ingen opplysninger om at noen er skadet, sier Patrick Johansson, talsmann for nødetatene.

Dette bekreftes også av politiet, som opplyser at det var folk i boligen da den eksploderte, men at ingen av dem ble skadet.

Det var imidlertid skader på fasaden, inkludert en dør. Politiet er på stedet med flere patruljer for å undersøke hva som har skjedd og sikre bevis.

Flere beboere i området reagerte på eksplosjonen.

– Vi hadde lagt oss, og så plutselig er det en kraftig risting og eksplosjon, så vi går ut og ser et hus hvor noe har eksplodert foran inngangsdøren, sier Erik, som er beboer i området.

En annen nabo ringte politiet, som var der i løpet av et par minutter.

– Så nå er det sperret av, og politiet har bedt oss gå inn og vente, så går de rundt og banker på dører. De går rundt i området på jakt etter spor, ser det ut til.

– Først trodde jeg det var noe som hadde veltet mot huset. Det var først da vi kom ut på gaten at naboene kunne fortelle oss at det hadde vært en eksplosjon. Da begynner du å tenke.

Politiet har satt i gang en foreløpig etterforskning av ødeleggelsene.

I løpet av natten gjennomførte politiet en slags operasjon på Skuru-broen nær stedet i Nacka der eksplosjonen fant sted. Ifølge opplysninger til Aftonbladet ble flere personer pågrepet i en taxi som var på vei over broen.

Stockholm-politiet ønsker ikke å kommentere opplysningene.

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.