Masseinnvandringen var en stor feil, sier USAs tidligere utenriksminister Henry Kissinger i et intervju med Politico. Midtøsten-konflikten er nemlig ikke lenger forbeholdt Midtøsten, den er her midt iblant oss.

Socialdemokraterna i Malmö setter av nærmere 30 millioner kroner for å håndtere konfliktene i byens skoler som følge av Israels kamp med Hamas-terroristene. Tusenvis samles til pro-Hamas-demonstrasjoner i europeiske storbyer, og de får holde på uforstyrret, men da Med Israel for fred samlet seg foran Stortinget søndag, ble det kastet både stein og ukvemsord. Vesten har påført seg fjerne konflikter og stammekriger som følge av innvandringen, men hva kan vi gjøre med det?

Mens stammekrig og Midtøsten-konflikter herjer i gatene, fokuserer skuespillerne i det norske teatret vi kaller Stortinget på å legge skylden på hverandre for den synkende politiske tilliten.

Velkommen til Dagsorden.

Rumble:

Youtube: Dessverre har Youtube igjen stengt kanalen vår – denne gangen for 1 uke.

Podbean:

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.