Vi har ingen tid å miste. Vi må kalle ting ved deres rette navn. Det vi ser vokse frem i Vesten, er fascisme med et menneskelig ansikt. Dette er en vri på den tsjekkiske kommunisten Alexander Dubceks uttrykk. I 1968 ville han gi sine landsmenn en kommunisme med et menneskelig ansikt. Moskva oppfattet umiddelbart trusselen og sendte inn stridsvognene.

Når jeg sitter og ser justisminister Merrick Garland bortforklare og avvise alle spørsmål fra Republikanerne om misbruk av rettsstaten til fordel for en korrupt presidentfamilie, forfølgelse av konservative katolikker og bruk av provokatører mot fredelige demonstranter 6. januar, godt sekundert av Demokrater, er det et nytt spill vi ser.

Tidligere CIA-sjef John Brennan og Clintons valgkampleder James Carville har meldt seg og ber CIA sørge for at Biden vinner valget i 2024, slik de gjorde i 2020. Denne innblandingen har skjedd uten at norske medier og politikere har løftet på øyebrynene. Jo lenger denne tausheten varer, jo mer alvorlig blir den.

Taushet om politiseringen av amerikansk etterretning er en direkte trussel mot norsk sikkerhet. Når ledelsen i CIA legger press på analytikerne for at de ikke skal henge bjella på katten og gi Kina skylden for covid-19, og går så langt som til å bestikke analytikerne, handler det om svik og forræderi mot amerikanske interesser.

Det er tidligere etterretningssjef John Ratcliffe som skriver dette i Wall Street Journal, og han uttrykker seg forsiktig.

https://www.wsj.com/articles/the-cia-politicizes-intelligence-on-china-whistleblower-covid-election-interference-trump-f74806c3

Nå får vi vite at Kina satte i gang en negativ influenserkampanje mot Trump foran valget i 2020 som langt overgikk den mye omtalte russiske påvirkningen i 2016.

Forskjellen er at CIA denne gang nektet å gjøre noe med det.

A similar pattern was evident regarding attempts to interfere in U.S. elections. In 2020, the intelligence community was tracking a plan by China to hurt President Trump’s prospects for re-election. That August the network-analysis firm Graphika reported on social-media activity from what it called “Spamouflage Dragon” and described as a “pro-Chinese political spam network.” It was posting English-language videos that “attacked” Mr. Trump and his policies. Although Graphika didn’t have evidence these operations were led by the Chinese government, the U.S. intelligence community did.

Under utspørringen i Kongressen onsdag spurte Matt Gaetz: Hva kan det komme av at det første Biden gjorde da han tiltrådte, var å avskaffe The China Initiative, som tok sikte på å avsløre amerikansk infiltrasjon av typen sjefen for laboratoriene ved Harvard Charles Huber, som fikk 50.000 dollar i måneden for å smugle ut biologiske tester.

Garland svarte at Biden heller ville se på truslene samlet fra Nord-Korea, Russland, Iran og Kina.

Men de andre landene er ikke i nærheten av å være på Kinas nivå.

The ombudsman also found that “there were strong efforts to suppress” the view that China had sought to influence the election to hurt Mr. Trump, including by “CIA Management.” The dissenting analyst, Christopher Porter, wrote last year that when the Biden administration took over, it immediately removed election-threats analysis from his portfolio “because I had taken a dissent on the China influence issue.”

Last month Meta reported that Spamouflage Dragon is “the largest known covert propaganda operation ever identified” on Facebook and Instagram and that it has connections with “Chinese law enforcement.” That means the Chinese Public Security Ministry, which administers the country’s Great Firewall.

Har NTB skrevet om Spamouflage Dragon?

CIA-analytikerne turde ikke gi et sannferdig bilde av den kinesiske trusselen, fordi den ville styrke Trumps posisjon, og dét var uvelkomment i ledelsen for CIA. Hvis sannheten var på Trumps side, måtte sannheten ofres.

Dette er politisering i praksis, og det gjelder alle områder av amerikansk samfunnsliv.

Når du begynner å tone ned trusler fordi det styrker en politisk motstander, har en e-tjeneste forlatt sin faglige oppgave.

Denne politiseringen gjelder også norsk samfunnsliv. Den gjennomsyrer alle institusjoner og gjør at kritikk forstummer. Et samfunn der divergerende meninger er uønsket, spiller hasard med sin fremtid.

All makt er konsentrert om å slå tilbake Trump og hans bevegelse. Derfor slipper Biden helt bevisst inn millioner i sør som skal bli hans nye velgere. I Pennsylvania blir man registrert som velger samtidig med at man søker om førerkort. Også illegale kan søke om førerkort. Vips, så har man hundretusener av nye velgere.

Hvordan skal Trump og Republikanerne motvirke og overvinne slike metoder?

Også Europa oversvømmes av migranter. I dag fikk vi vite at sosialistene i EU-parlamentet saboterer avtalen med Tunisia.

På den italienske høyresiden spekuleres det i at sosialistene i EU har satt seg som mål å skape vanskeligheter for Meloni, som hittil har forsøkt å innføre en strengere innvandringspolitikk i lojal koordinasjon med EU.

Sosialistene ser Meloni som en dødelig fare, på linje med Orban og Trump. De oppfatter alt som enten/eller, som en kamp på liv og død. De ofrer gladelig sin egen befolkning.

Dette hatet mot sin egen befolkning ser vi ikke noe til på høyresiden. Det trives på venstresiden, og selvsagt blant muslimer som forledes til å tro at høyresiden er deres fiender.

Nina Owing syntes ikke det holdt at Erna sa det var opp til Høyre om hun var kandidat om to år. Hva med det politiske systemet og demokratiet?

Ja, hvem bestyrer dét? Sosialistene, selvsagt. Sosialistene er overbevist om at de har retten og historien på sin side. Det er denne holdningen som kommer til syne når de møter genuin opposisjon.

De er fascister med et menneskelig ansikt, for de deler rundhåndet ut skattebetalernes penger i strie strømmer.

De har også monopol på godhet.

Det er på tide å forstå spillet og avsløre det.

Vi har vokst opp med at menneskets historie går fra undertrykkelse til frigjøring.

Men nå ser vi en reversering.

Sosialistenes triks er at de lover «fellesskap» og «trygghet». Ingen av delene stemmer, og stadig flere ser det.

Historien kan faktisk gå i revers.

 

 

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

 

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.