Hunter Biden er tiltalt for å ha søkt om våpen på falske premisser. Han svarte benektende da han ble spurt om han var avhengig av stoff i oktober 2018. Han var allerede sparket ut av marinen for kokainmisbruk.

Tiltalen kommer som følge av at den særlige avtalen som ble inngått mellom Hunters advokater, justisdepartementet og spesialetterforsker David Weiss, kollapset i juli. Dommeren var våken nok til å forstå at avtalen omgikk hele spørsmålet om ulovlig våpenkjøp. I stedet skulle Hunter si seg skyldig i skatteunndragelse. Han ville også få immunitet mot all fremtidig rettsforfølgelse.

Hunter ble spurt om han sa seg skyldig i våpenanklagene, og svarte nei. Dermed falt avtalen fra hverandre.

Spesialetterforsker David Weiss har fått voldsom kritikk for å ha lekket informasjon til Hunters advokater.

Å lyve på en søknad om våpen er en alvorlig forbrytelse i USA som kan gi flere års fengsel.

Denne uken ble også president Biden satt under riksrettsgranskning i Representantenes hus. Det kan hende at CIA og andre ønsker å bli kvitt Joe Biden og derfor lar både han og sønnen falle.

Også måten Bidens kvittet seg med våpenet på, er spesiell. Hunter innledet et forhold til enken etter broren Beau, Hallie. De brukte narkotika sammen. Hallie tok en dag revolveren og kastet den i en søppeldunk.

 

https://www.foxnews.com/politics/hunter-biden-indicted-on-federal-gun-charge

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.