Statsminister Jonas Gahr Støre mener at Ap har løftet seg, og byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, nekter å erkjenne valgnederlag.

– Vi har løftet oss, men vi har ikke løftet oss nok, sa Jonas Gahr Støre.

Byrådslederen i Oslo sa på sin side at han skulle hjem og legge seg og stå tidlig opp tirsdag morgen.

– Jeg skal sove rolig ved siden av kona mi, og det blir deilig å komme hjem, så blir det vareopptelling i morra, sier Raymond Johansen, som mener at det er for tidlig å si at de har tapt.

Statsministeren sier, som nissen på lasset, at han aldri har satt seg noe tall for hvor lavt partiet kan falle før han går av.

– Det har jeg aldri tenkt. Jeg har aldri satt noe sånt tall. Det ville ikke vært særlig opplysende å styre etter det, sier Støre til Dagsavisen.

– Det er flere lyspunkter der ute. Vi har også vokst. Jeg tror Ap kjenner meg som en som står på og gir alt jeg kan av kraft. Jeg har et godt lag i partiet, og så er jeg trygg på at de trekker sine konklusjoner, sa statsministeren da han ble spurt om sin egen rolle.

 

 

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.