NTB

Ukrainske styrker tok seg inn i russisk-okkuperte områder øst i Kherson-regionen og befestet posisjoner der, ifølge russisk-støttede myndigheter.

Ukrainske «sabotasjegrupper» klarte å gjemme seg i utkanten av den russisk-okkuperte landsbyen Kozachi Lageri ved Dnipro, men ble senere «rensket ut» av russiske styrker, siteres den russisk-innsatte guvernøren Vladimir Saldo på av Tass.

Utspillet kommer etter at Ukrainas viseforsvarsminister Ganna Maljar denne uka sa at «visse enheter utførte visse oppgaver» øst for Dnipro.

Den russiske erkjennelsen kommer mens Ukraina er i gang med sin lenge ventede motoffensiv, der målet er å ta tilbake russisk-okkupert territorium. Ukrainske styrker vant tilbake kontroll over vestsiden av Dnipro i november i fjor, og har siden gjennomført sporadiske angrep på den andre siden av elva.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.