Et helikopter styrtet i en forstad til Kyiv onsdag morgen, og 18 personer omkom, deriblant innenriksminister Denys Monastyrskyj, viseinnenriksminister Jevhenij Jenin og statssekretær Yurij Lubkovytsj. Styrten skjedde i nærheten av en barnehage. To barn ble drept, og ti havnet på sykehus.

Det var den ukrainske redningstjenesten som var om bord i flyet. Det er ikke meldt om noen ekstern faktor som fikk helikopteret til å styrte.

20 mennesker er brakt til sykehus.

Brovary har i overkant av 100.000 innbyggere og ligger rundt 20 kilometer nordøst for hovedstaden Kyiv. Tidlig under den russiske invasjonen kjempet russiske og ukrainske styrker om kontrollen over Brovary, og russiske styrker trakk seg derfra i april i fjor.

Helikopterstyrten onsdag skjer bare dager etter at 45 personer, inkludert seks barn, ble drept da et russisk angrep rammet en boligblokk i den østlige byen Dnipro i Ukraina. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.