Sylvi Listhaug (FrP) er oppgitt over den nye lederen i Rødt som hun mener ikke forstår hvor viktig olje- og gassnæringen er for Norge.

– At Rødt er et parti med null forståelse for viktigheten av norsk olje og gass er godt kjent, skriver Listhaug i Nettavisen.

FrPs partileder liker dårlig at Marie Sneve Martinussen, som hun kun henviser til som Rødt-lederen, forsøker å spre usannheter om FrPs holdning til elektrifisering av Melkøya.

Listhaug mener Martinussen får ta på seg lesebriller og lese følgende:

– La meg derfor være tydelig, også skriftlig, så kanskje Rødt omsider klarer å lese det: Frp sier klart og tydelig nei til elektrifisering av Melkøya med kraft fra land!

Listhaug mener Martinussen og Rødt med vilje forsøker å villede folk i håp om å skåre billige politiske poenger.

Hun mener imidlertid at Rødt-lederen har feilet.

– Tvert om tror jeg folk flest har fått med seg at Frp på inn- og utpust har vært den tydeligste motstanderen av elektrifisering av sokkelen som klimatiltak, skriver Listhaug.

Hun mener at Rødt i realiteten vil stanse olje- og gassnæringen og med det kaste hundretusener av nordmenn ut i arbeidsledighet.

– De er selvsagt mot elektrifisering av dette prosjektet fordi de er motstandere av leting etter mer olje og gass, avslutter FrP-lederen.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.