Den republikanske presidentkandidaten Vivek Ramaswamy lost himself  lørdag da han begynte å fremføre et vers av Eminems «Lose Yourself» for et overrasket publikum på Iowa State Fair.

Før han brøt ut i sang fortalte han supportere at han bruker Eminems hit fra 2002 på kampanjearrangementer og at det er hans favoritt. «Lose Yourself» vant Oscar for beste filmmusikk i 2003 for filmen «8 Mile».

Ramaswamy fortalte publikum sine planer hvis han blir valgt til president og sa blant annet at klimapolitikken er et bedrag. Han lovet også å signere en uavhengighetserklæring fra det kommunistiske Kina da amerikanerne har blitt avhengige av kinesiske produkter .

Ramaswamy, som er 38 år gammel, er den yngste kandidaten i presidentvalget i 2024 og den eneste som er millennial, skriver New York Post. Han er også den første presidentkandidaten som er lidenskapelig hiphop-fan.

Forrige måned ble det avslørt at Ramaswamy jobbet som rapper da han studerte ved Harvard. Han gikk under artistnavnet Da Vek, og kalte  seg en libertariansk rapartist.  «Anti-woke»-kandidaten var spesielt inspirert av Eminem, hvis hitlåt «Lose Yourself» kom ut i 2002, like før Ramaswamy begynte på Harvard, skriver New Republic.

I den siste meningsmålingen fra Real Clear Politics er Ramaswamy på tredjeplass blant GOP-kandidater og ligger på 6,1 prosent. DeSantis ligger på 15,1 prosent – og Trump, på 52,1 prosent, langt foran begge sine nærmeste rivaler.

Vivek Ramaswamy – fantastisk guy!! skrev Hans Rustad i forrige måned:

– Det er første gang jeg hører Vivek Ramaswamy beholde ordet over lengre tid i en fri setting. Han er en imponerende fyr. Hvilket annet land har slike unge mennesker som kandiderer for landets øverste embete. Ramaswamy vil ikke bli valgt selvsagt. Ikke i denne omgang. Men han får laget et avtrykk og har meldt seg på rikspolitikken.

‘America First 2.0’: Vivek Ramaswamy’s presidential campaign explained.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.