Folk har sluttet å lese romaner for de har ikke opplevd forfattere som tar samtiden på pulsen. Men det gjør Michel Houellebecq. Hans «Underkastelse» fra 2015 er ved å gå i oppfyllelse. Der ender presidentvalget i 2022 med at Det islamske brorskap kommer til makten. Vi er nå ett år på overtid, men det er Sverige som lar fiksjon bli til virkelighet.

Et vesteuropeisk infiltrert land kollapser ikke med et bang, men med et klynk. Det finnes ingen tegn til at den svenske regjering ville finne på å utfordre muslimske krav om underkastelse, for det er dét kravet om respekt for Koranen går ut på.

Legg merke til hvordan regimemediene baner vei for islam ved å begynne å kalle Koranen for en hellig bok. Det er ingen tilfeldighet. Til neste år vil byene være pyntet til ramadan liksom jul.

Islamiseringen går uhyggelig fort, så fort at det nesten kjennes som en befrielse å underkaste seg.

Det var hele poenget med Houellebecqs bok: Det var tilløp til borgerkrig, men så fes det hele ut. Det fantes ingen styrke i politikerne til å sette seg mot. Det var mye lettere å overgi seg.

Det er beskrivende for samtlige av Vest-Europas politikere for øyeblikket. Det er romlinger i Italia, Spania og Tyskland, men da trommer mediene og politikerne på trommene og maner frem fascismen. De tror det skal hjelpe.

Men de trommer ikke for å mane islam i jorden. De forstår ikke en gang hva som menes. De har for lengst forberedt seg mentalt på å overgi seg.

Vi husker den britiske statsminister Neville Chamberlain som overga Sudetenland til Hitler i 1938, som kort etter rullet inn og tok hele Tsjekkoslovakia.

Det skjedde med våpenmakt og lot seg ikke ignorere.

Men dagens politikere har vedtatt hatlover som forbyr å omtale det som skjer. Slik sett er vi mye dårligere stilt enn i 1938.

Disse lovene skal holde befolkningen i age. Det aner politikerne og mediene at motstanden er mye sterkere enn det som kommer til syne på overflaten.

Hva kan skje?

Det kan bryte ut borgerkrig i Frankrike. Under intifadaen var det soldater som hjalp politiet i sivil. Dette var soldater i aktiv tjeneste som ikke kunne sitte stille og se på at byen ble brent ned og plyndret.

Det skal ikke så mye tilfeldigheter til før en eller annen blir skutt og det hele eskalerer på et øyeblikk.

Mediene var selvsagt ute etter å ta soldatene som ville forsvare fedrelandet. Mediene er på muslimenes side.

De vil fremstille all motstand som høyreekstremt.

Sverige kan bli det første landet som faller som en moden frukt. Ikke slik at muslimer overtar i full offentlighet. Men de får en hånd på rattet, de slipper innenfor. Erdogan presser frem innrømmelser som svenskene ikke tør ta tilbake.

Da vil Sverige de facto ha overgitt seg.

Det skal ikke så mange trekk til før Sverige har passert den grensen.

En lov mot koranskjending vil være et viktig skritt på veien.

Det er rett rundt hjørnet, og går Sverige foran, vil Danmark og Norge dilte etter.

 

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.