Etter at det ble kjent at en muslimsk milliardær har fått tillatelse til å bygge om en av Londons mest kjente bygninger til moské, skrev Andrew Tate på Twitter at snart vil hele Storbritannia bli islamsk.

– Alhamdulillah – takk til Allah – Britain will be fully Islamic soon.

Asif Aziz, kjent som «Mr. West End», vil ta over Trocadero i sentrum av hovedstaden. Milliardæren er administrerende direktør og grunnlegger av eiendomsgruppen Criterion Caption.

Trocadero, som ligger mellom Piccadilly Circus og Soho, åpnet først i 1896 som en restaurant –  men den stengte i 1965, skriver The US Sun.

Det gjenåpnet i 1984 som et utstillings- og underholdningssenter og ble nedskalert i 2011, før en del av bygningen gjenåpnet som hotell i 2020.

Aziz kjøpte Trocadero for mer enn 220 millioner pund i 2005. Han hadde søkt om å få bygge en moské med plass til 1000 personer, men planene ble trukket tilbake på grunn av protester fra innbyggerne.

Men nå har Westminster Council godkjent en tre-etasjes moské for 390 tilbedere, skriver Daily Mail.

Det antas at det vil bli kalt «Piccadilly Prayer Space» og kan være åpent i løpet av måneder.

En talsperson for rådet sa at en søknad fra Aziz Foundation om å konvertere en del av London Trocadero ble godkjent av rådets planleggingskomité i mai 2023.

– A planning application by the Aziz Foundation to convert a part of the London Trocadero was approved by the council’s planning committee in May 2023.

Andrew Tate skriver at det er fantastiske nyheter:

Denne bygningen er bokstavelig talt dead center i Londons historiske sentrum.

Fantastiske nyheter.

Det eneste alternativet til islam for britene er pride-flagg, da de ikke lenger har noen medfødt kultur eller patriotisme.

Allah er den beste av planleggere, og jeg ser frem til å oppleve den islamske republikken Storbritannia i sin endelige form.

Alhamdulillah – snart vil hele Storbritannia bli islamsk.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.