New York Post og flere andre aviser kan bekrefte at politiet har arrestert en mistenkt i forbindelse med de mye omtalte og beryktede Gilgo Beach-drapene på Long Island.

Den mistenkte seriemorderen – som ennå ikke er identifisert – skal i retten om noen timer, ifølge en kilde nær etterforskningen.

Arrestasjonen er knyttet til de såkalte Gilgo Four–kvinnene som ble funnet innpakket i burlap – striesekker – innen få dager etter hverandre på slutten av 2010,

Seriemorderen har vært mistenkt i seks andre drap i samme området, men det er enda uklart om han er siktet for disse.


Flere kilder bekreftet først arrestasjonen til News 12 Long Island, som sa at First Avenue i Massapequa Park er oversvømmet av politi. News 12 identifiserte ikke den mistenkte eller detaljerte hva som førte til gjennombruddet i det de kalte et av de mest intense søkene etter en seriemorder noensinne.

Frykten for en seriemorder dukket opp da liket av 24 år gamle Melissa Barthelemy ble funnet langs Ocean Parkway 11. desember 2010 – med restene av tre andre kvinner funnet i dagene etter i samme område. De tre andre var Megan Waterman, 22, Amber Lynn Costello, 27 og Maureen Brainard-Barnes, 25.

Innen våren 2011 hadde antallet drepte steget til 10 – åtte kvinner, samt en uidentifisert mann og et småbarn.

Likene ble funnet under et søk etter den savnede sexarbeideren Shannan Gilbert fra Jersey City, Shannan ble ikke funnet før i desember 2011, et år etter Gilgo Four.

Fredagens arrestasjon kom etter at Suffolk Countys nye politikommissær opprettet en spesiell Gilgo Beach Homicide Investigation Task Force i februar i fjor.

Det inkluderte hjelp fra statlig politi, lokale sheriffer, Suffolk County District Attorney’s Office samt FBI.

Saken oppdateres.

For et år siden: Police release new info on Gilgo Beach case.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.