Flere EU-parlamentarikere med Christine Anderson (AfD) i spissen har nå lansert en ny kampanje mot Verdens helseorganisasjons (WHO) forsøk på å innføre en ny «pandemi-protokoll», også kjent som vaksine-sertifikat.

Christine Anderson postet dette i sin opprinnelige tweet:

For noen dager siden lanserte 7 modige borgere fra 7 land, med støtte fra 5 EU-parlamentarikere, et europeisk borgerinitiativ (EBI) kalt «Trust & Freedom» (Tillit og Frihet).

Dermed kan EU-borgere tvinge Europakommisjonen til å ta tak i en spesifikk sak. Europakommisjonen må også komme med en offentlig uttalelse om hvordan de vil håndtere kravene fra borgerinitiativet.

I tillegg vil det bli avholdt en høring i EU-parlamentet der Kommisjonen også må delta. Ved slutten av prosessen vil Kommisjonen utarbeide en juridisk og politisk uttalelse innen tre måneder, og avgjøre om det kan lages et nytt lovforslag, og offentlig begrunne sin beslutning.

I tillegg til Christine Anderson, er initiativet støttet av Cristian Terheș (Romania), Ivan Vilibor Sinčić (Kroatia), Mislav Kolakušić (Kroatia) og Virginie Joron (Frankrike).

Informasjon om kampanjen finnes på initiativets egen hjemmeside: Trust and Freedom

Av tekniske grunner vises ikke filmen fra hennes innlegg på Twitter, men den er tilgjengelig på YouTube:




 

Anderson var tidlig ute med å kritisere europeiske myndigheter for hemmeligholdet rundt vaksinene og håndteringen av covid-19-pandemien.

Les også:

WHO og EU samarbeider om globalt vaksinesertifikat

Regjeringen gir kontrollen over vår helse til WHO

Rebecca Mistereggen intervjuet Christine Anderson 8. mars i 2022. Intervjuet er tekstet på norsk, og kan sees her:




Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.