EU-kommisjonen har besluttet å trekke tilbake markedsføringstillatelsen for AstraZenecas covid 19-vaksine. Tilbaketrekningen vil tre i kraft fra og med tirsdag 7. mai – altså øyeblikkelig.

Forårsaker blodpropp og død

AstraZeneca måtte nettopp erkjenne i britisk rett at deres påståtte vaksine kan forårsake blodpropp og død. Nu har de kunngjort at de har sluttet å produsere sin covid-injeksjon og at den trekkes tilbake fra EU-markedet.

– Nu vil vi samarbeide med tilsynsmyndigheter og våre partnere for å tilpasse oss en vei fremover og avslutte vårt betydelige bidrag til covid 19-pandemien, skriver AstraZeneca.

– Svindelen er kjørt igjennom 

Christine Anderson som representerer tyske AfD i Europaparlamentet, er mere krass i sin uttalelse:

– I stillhet underkjenner EU AstraZenecas corona-«vaksine». Milliardene er tjent, svindelen er kjørt igjennom og BigPharma er mettet. Idag blir det kjent at EU-kommisjonen i det stille har trukket tilbake godkjennelsen allerede for fem uker siden.

Årsaken er «overskudd»

AstraZeneca knytter ikke tilbaketrekningen av vaksinen til de mange rettssakene som er blitt åpnet de siste månedene på grunn av bivirkninger:

– Eftersom det er utviklet flere oppdaterte vaksiner for covid 19-varianter, er det oppstått et overskudd av tilgjengelige vaksiner. Dette har ført til en nedgang i efterspørselen.

Europakommisjonen bekrefter

På EUs offisielle nettside har Europakommisjonen lagt ut et dokument der de bekrefter at markedsføringstillatelsen for AstraZenecas injeksjon trekkes tilbake.

AstraZeneca medgir at deres covid-vaksine kan for­årsake blod­propp og dermed død

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.