Eric Clapton forteller at han ikke kan sove på grunn av smertene covid-vaksinen har gitt ham. Immunsystemet er svekket og han lider fremdeles av nevrologisk skade.

– I oktober 2021 fikk jeg min første vaksinasjon (Moderna). Etter noen få dager fikk jeg alvorlige og uutholdelige smerter og lammelser i hender og føtter.

– Over tid ble tilstanden min verre. Jeg spurte legene på sykehuset om jeg noen gang ville kunne gå «ordentlig» igjen, men de ville ikke svare meg.

Redd livet var slutt

– Kort tid etter injeksjon nummer to ble skadene verre og jeg kunne ikke bevege meg, hendene føltes som om de brant. Jeg ble igjen kjørt til sykehus og jeg var redd mitt liv var over.

– Jeg lider fortsatt av alvorlige og vedvarende smerter på grunn av nevropati og nevrologisk skade fra Moderna Spike Vax. Nevropati var ikke oppført på noen av mine samtykkeerklæringer.

– I Australia blir leger etterforsket og gitt disiplinær straff hvis de skriftlig bekrefter at en covid-vaksine har forårsaket skade på en pasient. Fem forskjellige leger bekreftet at tilstanden min var forårsaket av vaksinen, men alle som én sa at de ikke kunne bevidne det i retten.

Hele videoen finner du her.

Den canadiske legen William Makis har mere enn hundre fagfelle-vurderte artikler i medisinske publikasjoner bak seg. Han kommenterer Eric Claptons historie og sier at problemet er piggproteiner

– Om plattformen som bringer piggproteinet inn i kroppen er Pfizer, Moderna, J&J, AstraZeneca, Novavax, Sputnik, Covishield, er likegyldig.

Makis viser til en studie av 23 pasienter med nevropatiske symptomer innen én måned etter vaksinasjon (12 Pfizer, 9 Moderna, 1 J&J, 1 AstraZeneca). 21 av dem var kvinner:

– Alle deltagerne rapporterte moderate til alvorlige, distale dominerende parestesier og/eller brennende fofrnemmelser i både øvre og nedre lemmer; ni hadde også innblanding i ansikt, munn og hodebunn. 52 prosent (12/23) av pasientene hadde objektive tegn på perifer nevropati med små fibre.’




 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.