Politi under en tidligere utrykning til Kolbotn. Foto: Kyrre Lien / NTB .

Saken er oppdatert kl 07:16, tirsdag.

Politiet leter fortsatt etter mannen som stakk en gutt i tenårene med kniv på Kolbotn, mandag kveld. Gutten skal ikke være alvorlig skadd.

Politiet meldte om hendelsen like før klokken 20 mandag. Fornærmede skal ikke være alvorlig skadd. Men knivskader er uansett som regel en blodig affære, og gjør varig inntrykk både på offer og tilskuere.

Politiet søker nå etter gjerningspersonen, som skal være en gutt på rundt 20 år. Men det gis ikke nærmere opplysninger om de involverte.

Operasjonsleder Melissa Krag opplyser natt til tirsdag til VG at ingen så langt er pågrepet. På spørsmål om politiet jakter på noen navngitte mistenkte, sier hun at det er «flere aktuelle».

Gjerningspersonen skal være mann på rundt 20 år. Hendelsen fant sted i Sønsterudveien på Kolbotn. (NTB)

Kolbotn ligger ikke langt unna blant annet Holmlia, Prinsdal, Bjørndal og Mortensrud, steder mediene hyppig har omtalt i forbindelse med denne typen saker.

Ofte har det handlet om gjengrelaterte oppgjør i innvandrermiljøer, uten at det er noen avklart sammenheng i dette tilfellet.

Les også: 

Knivstikking på Søndre Nordstrand, tre personer pågrepet

Sommerlesning! Bestill i dag:

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!
Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.