Arkivfoto: Heiko Junge / NTB scanpix

En mann ble slått i hodet med et balltre og forsøkt ranet av flere gutter og jenter ved Vestre gravlund i Oslo søndag kveld.

– Vi søker etter flere gjerningspersoner etter at en mann skal ha blitt slått ned og trolig skadd. Fornærmede blir undersøkt av helsepersonell og avhørt av oss. Gjerningspersonene skal være både gutter og jenter, dels iført hettegensere, opplyste Oslo politidistrikt på Twitter like før klokken 19.30 søndag kveld.

– Det kan se ut som om dette er et ransforsøk, hvor fornærmede ble slått i hodet med et balltre, opplyste operasjonssentralen videre.

Ifølge politiet skjedde volds- og ranshendelsen like ved Vestre gravlund klokken 19.11. Den skadde mannen ble kjørt til legevakten for undersøkelse og behandling.

– Vi følger opp fornærmede og et vitne og oppretter sak. Søk etter gjerningspersonene er så langt uten resultat, opplyste politiet en snau time etter hendelsen.

Politiet ber vitner som kan ha sett ranet og/eller gjerningspersonene, om å ta kontakt.

 

 

«Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!




Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.