Olaf Scholz blander seg i den amerikanske valgkampen ved å si at Biden er mentalt oppegående og klar for en ny periode. Det kan være det er den tyske elitens hat mot Trump som slår igjennom. Trump leder med 7 prosent på Biden i siste Harris-meningsmåling.

– Dette er en mann som har svært klare ideer og som vet utmerket vel hva som foregår i landet hans, men også i resten av verden, sa Scholz i et intervju med Welt-TV søndag.

For de som følger Biden daglig er dette en karakteristikk som ikke tilsvarer virkeligheten. Biden har ikke «klare ideer» og han vet ikke «utmerket» hva som foregår. Han må ha cuecard når han møter pressen hvor det står bilde av journalisten og spørsmålet vedkommende skal stille. Ingen spontanitet, ingenting utenom programmet. Amerikanerne ser dette. Hvorfor skal en tysk forbundskansler som har vært sammen med ham en helg gå ut med en mental friskmelding?

Dette tjener ikke Biden. Det bare irriterer velgerne.

Bidens popularitet er dessuten i fritt fall og det har med utsiktene til økonomien å gjøre og generelt tiltroen til Bidens styringsevner. Velgerne har fått nok av ham for lenge siden. 70 prosent.

According to the poll, Trump’s popularity has soared, with an astonishing 47% of respondents expressing their unwavering support for the Republican leader over President Joe Biden. This marks a remarkable increase of 7% compared to previous surveys. In stark contrast, Biden finds himself trailing behind, with a mere 40% of respondents backing his presidency.

Resultatet er enda dårligere hvis han skal møte Kamala Harris.

The poll also examined potential matchups between Trump and other prominent Democrats. The results were equally encouraging for the former President, as he garnered an impressive 50% support against Vice President Kamala Harris, who trailed at 39%.

 

BREAKING: New Harvard-Harris Poll Shows Trump Crushing Biden

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.