Fox News er i ferd med å kvitte seg med alle undersøkende reportere, en måned etter at søksmålet fra Dominion ble avgjort med en avtale.

Seks dager etter at   Dominion-saken ble avsluttet ved at Fox News aksepterte å betale nesten 800 millioner dollar ble deres største stjerne Tucker Carlson oppsagt. Carlson har gjennom sin advokat hevdet at oppsigelsen var en del av avtalen med Dominion.

Dette ble også antydet av New York Times. Både Fox News og Dominion benekter dette.

Nå er Fox News i gang med å fjerne alle undersøkende journalister.

Still, the company let go of its entire investigative unit on Friday, with more layoffs potentially on the way, according to Rolling Stone.

Rolling Stone har snakket med flere journalister i Fox News som bekrefter det som skjer.

– The rank and file journalists are getting let go. Meanwhile, upper management are sitting pretty while they are the execs responsible for the Dominion debacle.

– We are the sacrificial lambs.

En annen sier at journalistene er rasende for at Suzanne Scott og Maria Bartiromo beholder jobbens, mens journalistene fjernes. «Vi er i sjokk», sier personen.

Andre antyder at journalistene mister jobben slik at Fox News skal ha råd til å betale Dominion.

– They are trying to get money off the books before June 30. They have to save money because of the [Dominion] lawsuit.

Men New York Daily News skriver at det som skjer ikke har noe å gjøre med Dominion.

Det er uansett vanskelig å unngå at det oppstår en mistanke om at Fox News er i fritt fall etter avtalen med Dominion og oppsigelsen av Tucker Carlson.

Les også:

TV-profilen Tucker Carlson slutter i Fox News

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.